Min pinsamma familj på cirkus

Lördagen 18 september hade vi boksignering för vår nya bok Min pinsamma familj på cirkus. Vi höll till i den mysiga barnbokhandeln Bokskogen i Hökarängen. Det bjöds på högläsning och popcorn och den som ville kunde klä ut sig till cirkusdirektör. Min pinsamma familj på cirkus, är den första delen i en serie på tre. Boken är en lättläst bok skriven i versaler. Den passar extra bra för den som håller på att lära sig läsa. De fina bilderna i boken är gjorde Bettina Johansson.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s