OM OSS

Sara Berg (1977)
är dramapedagog och författare, bosatt i Stockholm. Tillsammans med journalisten Rebecka Bohlin har jag skrivit “Bit inte ihop! Sätt gränser på jobbet” (Ordfront 2013) och ”Fem härskartekniker – femtio motståndsstrategier” (Ordfront 2017)

Karin Frimodig och Sara Berg
Foto: Anna Ledin Wirén

Karin Frimodig
(1981)
är barnbibliotekarie, skrivpedagog och författare, bosatt i Stockholm. Vid sidan av barnboksskrivandet skriver Karin Frimodig på en novellsamling för unga vuxna.

Foto: Anna Ledin Wirén

Att skriva tillsammans
Vi har skrivit barnböcker tillsammans sedan 2007. Vi skriver tillsammans för att processen blir roligare och mer kreativ. För oss är ”själv är inte bäste dräng”. Vi brukar sitta tillsammans vid datorn och turas om att skriva, och bollar ord och formuleringar. Skriver en bit. Läser. Skriver om. Läser. Skriver om. Sen dricker vi kaffe.


En normkritisk skrivprocess och (förhoppningsvis) normkreativa böcker

I våra böcker vill vi gärna utmana normer och skapa utrymme för fler sätt att vara. Normkritik är ett värdefullt perspektiv när vi skriver. 

Förutom att skriva böcker ihop spelar vi också fotboll i fotbollslaget 17 sisters, och när tillfälle ges spelar vi gärna fotbollspel!

futbolin