Rosa moln i horisonten

Våren är ljuvlig och vi blickar framåt mot nya horisonter! Vi ser fram emot att släppa två nya bilderböcker i höst: ”Piraterna och frihetskampen” illustrerad av Maria Poll, och ”Min pinsamma familj på bio” illustrerad av Bettina Johansson, båda på OLIKA förlag. Hoppas vi ses på bokmässan i Göteborg i september!
I vår har vi skrivit på flera nya manus, och varit ute på författarbesök på förskolor runt om i Stockholm via Författarcentrum Östs fina projekt ”Möt en bilderboksskapare”. Vi har fått äran att delta även nästa år, så boka oss gärna för författarbesök med högläsning och dramalek!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s