Digitala dinosaurier

I slutet av april firade vi nedkomsten av vår elfte barnbok ”Stjärnfall i dinosaurieland”, utgiven på OLIKA förlag och Illustrerad av Sanna Borell. Som mycket annat denna märkliga vår, blev firandet online, från vår Facebooksida. Karin var på plats i Hägersten, Sara i Björkhagen och Sandra Eriksson musicerade i Kärrtorp! Vi är glada över att få fira med er läsare, också på olika håll. Vi fick bokbeställningar från Umeå till Berlin. Det blev högläsning, prat och underbar musik, målarbild av bokens skickliga illustratör Sanna Borell. Det enda som saknades (förutom att kunna ses fysiskt) var …bullarna! Vi lovar att ta igen det med råge på nästa (fysiska) release, med massor av bullar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s