Pirat-Massage och Pirat-Yoga

sagoyoga

IDAG på Södetälje stadsbibliotek:
Kl 15 Lättsam och lekfull yoga för barn 3-6 år. Anneli Onstrand tar oss igenom lättare yogarörelser inspirerade av Piraterna och regnbågsskatten. Vi är i Hörsalen intill Stadsbiblioteket.

Kl 16-17 Författarna Sara Berg och Karin Frimodig läser högt på rim och ramsor ur sin bok Piraterna och regnbågsskatten. Passar för barn 3-6 år. Vi är i Stadsbibliotekets Sagohörna.

Massage-saga till Piraternas äventyr
Det är alltid roligt att få läsar-respons! Särskilt spännande är det att höra om lek och samtal som våra böcker leder vidare till. Som här ovan, tänk att Piraterna kan inspirera till yoga… eller att barnen på en förskola byggt egna sjörövarkikare av toarullar.
Och från Ulrika Wärnlund, Förskollärare på Fiskebäcksskolan i Göteborg, har vi fått ta del av denna fantastiska massage-saga som inspireras av rörelserna i sagan. Om fler vill använda den: Varsågoda! Stort tack till dig Ulrika! För att stämma av att alla vill ha massage får barnen göra så här:
I början lägger man händerna på kompisens rygg och säger: Får jag lov att massera dig? När sagan är slut lägger man händerna igen på kompisens rygg och säger: Tack för att jag fick massera dig!
Här hittar du Ulrikas massage-saga till Piraterna och regnbågsskatten: 
Massagesaga Piraterna och regnba_gsskatten

 

kommentarer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s